Top

Det siger kunderne om Witas

Ib Christoffersen (Odense)27.11.18HulmursisoleringVi fik den 26-27/11 hulmursisoleret vores gamle hus fra 1914. Det var en positiv oplevelse hele vejen igennem. Den meget kompetente og behagelige konsulent testede murene og viste os via et kamera, igennem et boret hul at her var der virkeligt behov for isolering – der var nemlig INTET. Han opmålte huset og beregnede lynhurtigt kvadratmetrene – og minuttet efter havde han kalkuleret prisen. Efter vores accept af tilbuddet mødte arbejdsholdet op og gik straks i gang. At mandskabet var litauere fik jeg absolut ingen grund til at grund til at beklage, for aldrig har jeg set så effektive folk. De gik på med krum hals – uden pauser - og det lykkedes mig kun at lokke kaffe/kage i dem, hvis de kunne få det serveret udenfor - medens de arbejdede. De knoklede på og i et fantastisk veltilrettelagt flow. Bagefter ryddede de rimeligt pænt op efter sig og hilste af med os – på engelsk – og det kunne vi da sagtens forstå.
Witas ApS anbefales stærkt herfra. Firmaet kan være stolt af deres medarbejdere – og regningen lød præcist på den i øvrigt yderst fornuftige sum, de havde tilbudt arbejdet til. Allerede dagen efter måtte vi skrue ned for radiatorerne i huset, for nu var der pludselig varmt. - Tak Witas. Det lunede!
John og Marianne (Esbjerg)19.01.17EfterisoleringEfter et super behageligt møde !
Fik vi den 10. Januar 2017 efterisoleret vores hus af WITAS ApS .
Det har virkelig haft en god effekt !!
Der var tidligere meget fodkoldt i vores køkken !! det er der ikke længere 🙂 Og hele huset har nu fået en dejlig behagelig og meget konstant temperatur ! Som vi har stor glæde af !!
Kan kun rose WITAS ApS for et super professionelt stykke arbejde og behagelige og venlige medarbejdere, som rydder pænt op efter sig .
Stor ros herfra .
Svend Erik Kramer ()18.04.16TagrensningTak for fremsendelse af faktura for tagrensning, det er fint arbejde I har lavet og jeres medarbejdere var meget omhyggelige også med oprydningen efter rensningen. Fakturaren vil blive betalt ved forfald, og vi ser samtidig frem til anden halvdel med malingen af taget.
Kim Otte (Rødekro)10.04.16EfterisoleringJeg vil gerne takke jer for veludført arbejde . Den nye og større bro på loftet og den nye loft/lem stige er flot udført . Afdækning mod taget grundigt og omhyggeligt lavet og har ikke kunnet finde på indvendinger til granulat isoleringen - det ligger jævnt og grundigt udlagt også omkring spær osv. Selv mit problem med kabel nedføring til stuen klarede dine folk - efter sej kamp !!
Dine folk,der var der (alle 3) , skal have stor ros - udover ovenstående kom de præcist som aftalt og gjorde fint rent efter sig og de knoklede virkeligt !

Nu glæder jeg mig til at se effekten på varmeregningen fremover ! Kan du bruge min mail som anbefaling er du velkommen til det. Har forøvrigt kollega der skal have lavet det samme ( vedlæg lige jeres visitkort, så giver jeg ham det)
Dace Gruzdeva07.04.16TagrensningJeg vil sige kæmpe Tak for tagrensningen, den ser så flot ud.
Jeg vil faktisk snakke om vores fliser rensning også. Hvad vil det koste?
Britta (Haderslev)06.12.15AlgebehandlingTusind tak for super service...

Det var to meget venlige og hjælpsomme medarbejdere, som I sendte...
Hanne og Kurt Jürgensen (Løgumkloster)20.11.15EfterisoleringI 2012 fik vi vores loft isoleret med papiruld.
Da isoleringsarbejdet var udført, viste det sig, at vores loft så ud som et månelandskab.
Papiruld-isoleringen var lagt på i forskellige niveauer, vores ventilationsrør var overhovedet ikke isoleret og på selve loftet var der pustet papiruld-isolering helt ud mod taget og ned i udhænget, så der ingen ventilering var på loftet.
Papiruld-isoleringen var lagt på med en tykkelse fra 50-400 mm. Der var støv og papiruld over alt på vores loft. Det så skrækkeligt ud.
Vi fik åndedrætsbesvær ved at færdes oppe på loftet. Derfor fik vi undersøgt hvad papir-isoleringen bestod af og om der var risiko for brandfare. Her viste det sig at isoleringen indeholdt giftig borsyre og det kunne også brænde, som de fleste papiruldstyper faktisk kan.
Vores varmeregning blev heller ikke reduceret efter isoleringen.
Vi var kede af situationen da det overhovedet ikke levede op til det, vi var blevet lovet og det vi forventede. Men firmaet ville ikke komme og udbedre skaden.
På Gram messe i foråret 2015 kontaktede vi en stand hvor glasuld-granulat-isolering blev anbefalet. Vi fik en rigtig god snak og firmaet WITAS var meget imødekommen og gav os et tilbud på at få det gamle giftige og brandbare papiruld-isolering suget ud og få isoleret med deres kvalitets isolering af glasuld-granulat.
En rigtig god behandling.
Arbejdet er blevet udført til tiden af dygtige og professionelle medarbejdere, som har renset vores loft overalt og vi har fået loftet isoleret til UG - også ventilationsrørene. Vi troede simpelt hen ikke det kunne blive så godt.
OG vi mærker helle ikke mere helbredsmæssige gener, når vi kommer op på loftet.
Det er så fantastisk at få et stykke arbejde udført til så stor en tilfredshed for os som kunde. WITAS holder hvad de lover og meget, meget mere!! Tak for et flot stykke veludført arbejde!