Top
 

Isolering af skunk

Sikrer en høj isoleringsevne.

Med en velisoleret skunk reducerer du varmetabet i din bolig. Skunken er placeret mellem den øverste etage af dit hus og den nederste del af taget, og den er et godt sted at sætte ind, når du ønsker at minimere din varmeregning. Ud over de økonomiske fordele bidrager en professionel isolering af skunken også til et behageligt indeklima, så der er gevinst på flere fronter.

Hos WITAS har vi stor erfaring med isolering af skunke og kan vejlede og rådgive dig vedrørende den mest fordelagtige og priseffektive løsning til dit hjem.

Tjek for gammel isolering i skunken

Du kan med fordel selv tjekke for gammel isolering i skunken. Vi anbefaler, at du efterisolerer, såfremt der er isoleret med mindre end 200 mm. Vi efterisolerer skunken med mindst 300 mm og 400 mm for at hæve din isolering på lavenerginiveau. Det gælder for skunkvæggen ind mod loftsrummet såvel som for skunkgulvet ned mod etageadskillelsen. Er der varmerør i skunken, bør de ligeledes isoleres, så du opnår det bedste resultat.

Fordele ved efterisolering af skunk

Ved at vælge autoriserede eksperter til din skunkisolering, er du sikker på, at du opnår et holdbart resultat, der løber op til morgendagens energistandarder og giver dig mere komfort i hjemmet her og nu.

WITAS er en af dem!

 

Witas ApS' kontor og bil klar til at udføre gratis termografitjek

Fordele ved isolering af skunkrum

Lavere varmeregning

Bedre indeklima

Mindre risiko for skimmelsvamp

Du får en væsentlig komfortforøgelse i boligen

isover_autindlblaeser

WITAS indhenter statens energitilskud til dig.

Du kan fratrække arbejdsløn max kr. 12.000.- pr. voksen person i husstanden på din skatteopgørelse.
Den største forrentning får du ved at efterisolere dit hus.